Sukulaiset ovat soitelleet ja kyselleet asunnonostostamme. Paikka on kuulema täynnä hulluja ja ihan hirveä. Maine kamala. Tämän kaiken olemme tienneet tottakai ja ottaneet huomioon, mutta silti alkaa kauhistuttamaan. Mitä jos se oikeasti sitten onkin? Jos se onkin aivan kamala paikka? Kaikki kauhutarinat on kuunneltu sukulaisilta ja toinen osa taitaa löytyä netistä. Alkaa jännittämään. Vaikka alue tuntuu olevan rauhallinen ja olemme siellä kierrelleet. Käyttäneet harkintaa. Mutta, mitä jos sittenkin olemme lyönneet kätemme suoraan sanottuna kakkaan?

Hiukan lohduttaa, että asumme tällähetkellä alueella, jonka maine on aika legendaarinen. Mitä ainakin ihmisten puheita kuuntelee ja netistä lukee. Hulluja täynnä, eikä täällä voi asua kukaan normaali. Olemme asuneet kymenisen vuotta täällä enkä ole vielläkään törmännyt ongelmiin. Kai se sitten on ihmisestä kiinni, miten asiat näkee ja missä kulkee? Jos ei notku lähibubeissa ja heilu kyseenalaisilla kulmilla, niin ei sitä tule niitä kauhutarinoita nähtyä. Silloin ne eivät vaikuta elämiseenkään.

Nähtäväksi jää, kirjoittelenko tänne muutaman kuukauden päästä, miten ikkunoihin pitää vaihtaa turvalasit ja oviksi laittaa kassaholvi mallit. Pihalla on sähköinen piikkiaita ja rotwaileri ostettu vartioimaan.

Noh, ensiviikonloppuna tuo sitten selvinneen. Kunhan naapurit ovat kilttejä, niin ei mitään hätää. Heitähän me eniten nähdään.